Drone

Er du lei av å bruke tid og penger på å inspisere bygg, konstruksjoner, infrastruktur og områder med tradisjonelle metoder? La oss hjelpe deg med å gjøre det enklere og mer effektivt ved å bruke drone-teknologi!

Våre erfarne drone-operatører har alle de nødvendige sertifikatene, inkludert A1/A3 og A2 samt A2 Specific, for å utføre inspeksjoner av høy kvalitet. Med drone-teknologi kan vi få tilgang til områder som ellers ville vært umulige eller svært kostbare å nå, og vi kan gi deg nøyaktige og detaljerte rapporter og bilder av inspeksjonen.

Vi tar også på oss alle slags oppdrag med drone, fra å filme og ta bilder til å utføre undersøkelser og overvåking. Uansett hva ditt drone-behov er, har vi kompetansen og erfaringen til å hjelpe deg.

La oss gjøre inspeksjoner enklere og mer effektive for deg. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med dine drone-behov.

Feirind på devoldfabrikken

Arrangementer

Konfirmasjon, Bryllup, Events

Forespørsel

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

inspektør med droneutstyr

Inspeksjon

Vanskelig å utføre inspeksjon på en trygg og effektiv måte?

Er du ute etter å gjøre ditt neste arrangement ekstra spesielt og minneverdig? La oss hjelpe deg med å ta det til neste nivå ved å inkludere drone-teknologi!

Våre erfarne drone-operatører har den nødvendige kompetansen og erfaringen til å ta fantastiske bilder og videoer fra unike vinkler. Dronene våre kan fly høyt opp i lufta for å gi deg panoramautsikt over hele arrangementet, eller de kan fly nært for å fange detaljer og unike øyeblikk.

Vi kan også tilby live streaming av arrangementet ditt, slik at du kan dele opplevelsen med de som ikke er tilstede. Dronene våre er utstyrt med høy kvalitets kameraer og gir deg muligheten til å ta unike og imponerende bilder og videoer.

La oss gjøre ditt neste arrangement minneverdig med drone-teknologi. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å gjøre ditt neste event til noe ekstra spesielt.


Utvalgte bilder fra drone

Scan QR-Koden for Drone-Sertifikat

Scan QR-Koden for Drone-Sertifikat